Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 18 Qershor 2018

Pegasus nis fluturimet për Prishtinë

E Marte 13 Shtator 2011 12:43

Fluturimi në linjën Stamboll-Prishtinë me taksa do të kushtoj 29.99 euro, dhe kjo mundësi do të ofrohet tri herë në javë, të hënën, të mërkurën dhe të shtunën.  

Pegasus Airlines, me bazë në Stamboll, Turqi, filloi operacionet e fluturimit në vitin 1990, si një ndërmarrje e përbashkët mes AER Lingus dhe të tjerët, duke u bërë tërësisht në pronësi private në vitin 1994, duke ndryshuar pronësinë përsëri në 2005.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.

 

leonita11.05.2013 14:25:36a ka mundsi me ma jap ni nr te kontaktit
0%
musa30.03.2012 19:06:10musa-labjani
dua ta di sa kg kam drejt me i pas
0%
kujtim14.12.2011 10:15:33[email protected]
si mundeni te me ndimoni te blej bileten per neser ne prishti stamboll
0%
Artan14.10.2011 12:37:47[email protected]
Te lutem nese keni mundesi qe te me tregoni nje numer kontaktus ktu ne Kosove te Pegasus Airlines.
Pres pergjigjej eshte ka me duhet urgent.....
0%
izet14.10.2011 09:18:58[email protected]
a vlen oferta per nje drejtim
0%