Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 06 Dhjetor 2019

Ugur Böcegi mahnit Izmirin

E Enjte 20 Dhjetor 2012 14:58

Teatri i fëmijëve dhe të rinjve "Ugur Böcegi" ka mahnitur Izmirin gjatë paraqitjes në festivalin e parë ndërkombëtar të teatrove të mbajtur më 14-18 dhjetor në këtë metropol të shtetit turk. 

Monologu "Mos i mëshoni fëmijëve" në regji të Perihan Şufto-Safçı dhe në interpretim të Ceyda Safçı ka bërë që publiku i pranishëm në  skenën e Konak Melek Öktes  të duartrokas në këmbë për minuta të tëra.
 
Festivali është organizuar nga fondacioni TAKSAV dhe në të kanë marrë pjesë 30 grupe teatrore nga vende të ndryshme.

Udhëtimin e “Uğur Böceğit” në Izmir e kanë përkrahur  ENKA A.Ş, Ambasada e Turqisë në Prishtinë dhe TEB Banka.


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.