Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 29 Mars 2020

Kurse për zejet tradicionale turke

E Enjte 28 Mars 2013 15:24

Qendra Kulturore Turke Yunus Emre në Prishtinë pos kurseve të turqishtes e osmanishtes nga muaji prill do të nis kurset e zejeve tradicionale turke. 

Mësimdhënësit profesionistë nga Turqia do të transferojnë dijen e tyre tek kandidatët e rinj nga Prishtina.

Aplikimet pranohen në QKT Yunus Emre deri më 2 prill. Ndërsa nga 3 prilli kurset do të mbahen çdo të mërkurë.

Kurset e zejeve tradicionale turke do të jenë pa pagesë.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.