Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 21 Shkurt 2020

Dhurohen 300 libra për të rinjtë nga Kosova

E Mërkurë 03 Prill 2013 12:03

Biblioteka kombëtare që vepron në kuadër të Ministrisë së Kulturës dhe Turizimit të Turqisë ka dhuruar 300 libra për shoqatën Unioni i të Rinjve të Kosovës.

Ky donacion i realizuar me kërkesën e shoqatës së të rinjve, sipas përgjegjësit në bibliotekën kombëtare, Orhan Bakır, do të shërbej për pasurimin e bibliotekës së shoqatës dhe shfrytëzimin e tyre nga të rinjtë.

Ndërsa përfaqësuesit e shoqatës së të rinjve duke falenderuar zyrtarët turq, kanë ftuar të rinjtë dhe prizrenasit që të shfrytëzojnë këto libra për lexim.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.