Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 18 Shtator 2019

Tribuna për Hëdërlezin sonte nga ora 19:00

E Marte 07 Maj 2013 08:51

Shoqata e të diplomuarve në Turqi - TUMED, sonte me fillim nga ora 19:00 në Qendrën Kulturore Turke Yunus Emre në Prizren do të organizoj tribunën me temën "Festa tradicionale e pranverës - Hëdërlezi".

Në tribunë do të paraqiten, Dr. Enis Kervan, Mr. Fetnan Derviş dhe Mr. Mediha Yarımhoroz. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.