Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

Thaçi e Rama, bashkë në DokuFest

E Shtunë 24 Gusht 2013 17:06

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kryeninistri i ardhshëm i Shqipërisë, Edi Rama, kanë qëndruar së bashku në Prizren gjatë festivalit të filmit, “DokuFest”. Ata janë parë me drejtuesit e këtij festivali.

“Me Vetonin, drejtorin e DokuFest Prizren- Festival i shkëlqyer ndërkombëtar i filmit dhe fotografisë. Leksion për t’u marrë”, ka shkruar Edi Rama në profilin e tij në Twitter.

Përpos Edi Ramës dhe Hashim Thaçit, në takim me ta ishte edhe ministrja e Integrimit Europian, Vlora Çitaku. Ndërkaq në postimin e fotos së saj, ajo ka shkruar “Në Dokufestin në Prizeren me një mik të ngushtë që s'ka nevojë për prezantim”. /Tribuna/
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.