Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

Në Shadërvan, koncerti i Festës së Fitores

E Premte 30 Gusht 2013 08:35Në kuadër të shënimit të 30 Gushtit - Festës së Fitores dega e KDTP-së në Prizren ka organizuar një koncert në të cilin kanë marrë pjesë grupet folklorike nga Universiteti i Pamukkales, Yalova dhe shoqata MESK e Prizrenit. Koncerti është realizuar në Kejin përballë xhamisë së Sinan Pashës në Shadërvan dhe është përcjellë nga një numër i madh i qytetarëve. Për shkak të motit të lig, koncerti është shkurtuar. Me rastin e këtij organizimi, kryetari i KDTP-së, Mahir Yagcilar dhe kryetari i degës së KDTP-së në Prizren, Levent Bush kanë ndarë mirënjohje dhe dhurata për pjesëmarrësit.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.