Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

10 të rinj shkojnë në Edirne

E Hënë 02 Shtator 2013 13:28

10 të rinj nga shoqata kulturore artistike “Doğru Yol” kanë marrë rrugën për në Edirne të Turqisë.

Ky grup ka udhëtuar me mbështetjen e autoriteteve të Edirnes dhe Presidencës së Turqve në diasporë dhe komuniteteve mike. Ata do të qëndrojnë për 10 ditë në Edirne dhe do të marrin njohuri të reja për letërsi, teatër, artet e bukura, kinema, etj.

Dr. Taner Güçlütürk që udhëheq këtë grup ka theksuar se kjo përvojë do të sjell entuziazëm të duhur tek të rinjtë.


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.