Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

Botohet libri i parë i Ferdi Kovaçit

E Premte 06 Shtator 2013 21:52

Libri i parë i autorit Ferdi Kovaç i titulluar "Bir Gencin Savaş Günlüğü" (Kosova 1989-1999), (Ditari i Luftës i një të riu) ka gjetur dritën e botimit.

Libri në gjuhën turke paraqet zhvillimet dhe konfliktin në territorin e ish-Jugosllavisë nga këndvështrimi i një të riu që ka qenë dëshmitar i këtyre ngjarjeve. Kjo vepër prej 185 faqesh është botuar në shtëpinë botuese Alccoa Impex në 200 ekzemplarë, derisa promovimi do të bëhet në ditët e ardhshme.

Ferdi Kovaç, është lindur më 7 qershor 1982 në Prizren. Shkollimin fillor, të mesëm dhe universitar e ka kryer në Prizren, ndërsa studimet post-diplomike i ka vazhduar në Turqi dhe në ShBA.


 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.