Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Historia e muzikës turke diskutohet në QKT Yunus Emre

E Premte 18 Prill 2014 12:53

Në Qendrën Kulturore Turke Yunus Emre në kuadër të ciklit të debateve sonte do të organizohet diskutimi me të ftuarin Firat Kiziltug, mbi historinë e muzikës turke.

Ai do të paraqes njohuritë e tij nga kjo fushë dhe do t'i përgjigjet interesimit të publikut.

Kiziltug është shkrimtar, poet dhe kompozitor nga Turqia.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.