Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Koncerti i artistëve të TRT-së nis në ora 19:30 në Prishtinë

E Marte 22 Prill 2014 16:18

Koncerti i artistëve të TRT-së, që do të mbahet për nder të 23 prillit, festës memoriale të turqve të Kosovës do të nis sonte në ora 19:30 në Prishtinë, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë.

Koncerti i Hilal Çelebi dhe  Eliz  Avaroğlu është falas për publikun. Në këtë ngjarje kulturore pritet të marrin pjesë edhe zv. kryeministri turk, Emrullah İşler, ministri i MAP-it të Kosovës, Mahir Yağcılar, etj.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.