Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Edhe një vepër nga Raif Vërmica

E Hënë 28 Prill 2014 10:35

Kryetari i shoqatës së hulumtuesve turq të Kosovës, Raif Vërmica njëherësh hulumtues, gazetar e shkrimtar ka botuar edhe një vepër që ka të bëj me studimin e dorëshkrimeve dhe shkresave mbi vende të ndryshme.

Me rastin e festës së turqve të Kosovës që shënohet me 23 prill, ai në QKT Yunus Emre ka promovuar librin e tij të fundit. Në këtë ngjarje ka marrë pjesë edhe zv.kryeministri turk Emrullah İşler bashkë me mysafirë të tjerë.

Libri është prezantuar nga Mr. Tacettin Bütüç, i cili ka folur gjatë për krijimitarinë e Raif Vërmicës.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.