Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Koncert i 23 prillit në Vushtrri

E Enjte 01 Maj 2014 19:41

Me rastin e shënimit të 23 prillit, festës së turqve të Kosovës në Vushtrri është organizuar një koncert.

Në koncertin e organizuar nga dega e KDTP-së para publikut është paraqitur kori OKTED.

Kreu i degës së KDTP-së, Abdullah Pirçe, ka theksuar angazhimet për ruajtjen e identitetit turk në këtë komunë.

I pranishëm ka qenë edhe ministri i MAP-it, Mahir Yağcılar, i cili ka uruar të pranishmit për festën e tyre.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.