Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Koncert i paharruar kitaristik i vëllezërve Bytyqi

E Enjte 01 Maj 2014 22:31

Në Pejë është mbajtur Koncerti Duo Kitaristik, nën mbështetjen e Qendrës Kulturore Turke “Yunus Emre” dhe Komunës së Pejës. Në të kanë përformuar vëllezërit Elvis dhe Gjulian Bytyqi.

Drejtori i kësaj qendre, Mustafa Altug, ka vënë në pah vlerat që ekzistojnë tek njerëzit e Kosovës dhe ka theksuar se ky koncert dhe aktivitetet e ngjashme janë përpjekje për vënien e këtyre vlerave në pah.

Aver Husaj nga komuna e Pejës ka falënderuar Yunus Emren për këto organizime, dhe ka shprehur qëndrimin se vëllezërit Bytyq janë shembuj të ndritur të shkollës kosovare të kitarës.

Ndërsa Elvis Bytyqi është shprehur i kënaqur që ju është dhënë rasti që të takohen me publikun pejan.  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.