Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Festivali i vëllazërisë me jehonë në Turqi

E Enjte 01 Maj 2014 22:43

Lidhja e Studentëve të Kosovës që studiojnë në Turqi ka shënuar 23 prillin, ditën e turqve të Kosovës në 6 qytete të ndryshme të Turqisë.

Manifestimet kanë nisur më 20 prill në Edirne, më 21 prill janë mbajtur në Stamboll, më 22 prill kanë vazhduar në Bursa, më 23 prill në Izmir, më 24 në Konak dhe me 25 prill në Eskişehir, ku kanë marrë pjesë autoritete turke, nga Kosova dhe mysafirë të tjerë. E tëra është mbyllur më 26 prill në komunën e Keçiören më 26 prill.

Më këtë rast Faridin Kala, kreu i Lidhjes së Studentëve ka theksuar se ky ka qenë organizimi i parë dhe se do të punohet që të jetë tradicional. Sipas tij qëllimi ka qenë promovimi i Kosovës në Turqi dhe thellimi i raporteve miqësore.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.