Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 25 Janar 2020

Shoqata e muzikës ballkanike promovoi muzikën vendore

E Premte 02 Maj 2014 10:36

Shoqata e muzikës ballkanike me rastin e vizitës së zv.ministrit turk të jashtëm, Naci Koru promovoi muzikën vendore, në një koncert të organizuar për mysafirët e pranishëm.

Kryetari i kësaj shoqate Aluş Nuş, pasi ka njoftuar për aktivitetet e organizatës ka bërë të ditur se mbështetja e institucioneve turke ka qenë e vazhdueshme në saje të cilës po punohet për ruajtjen e vlerave të muzikës të pranishme me shekuj në këto treva.

Ndërsa zv.ministri Koru ka thënë se është çuditur kur ka parë se në agjendë është vizita në një shoqatë të tillë, por se pas dëgjimit të koncertit është bindur se sa i qëlluar ka qenë ky veprim. Ai ka uruar anëtarët e shoqatës për punën e bërë dhe ka shprehur disa ide për bashkëpunimin në të ardhmen.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.