Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 24 Tetor 2019

Koncerti i pop grupit të famshëm, Gece Yolculari

26 Prill 2015 15:54

Në qendër të Prizrenit sonte është mbajtur koncerti i pop grupit të famshëm, Gece Yolculari. Disa mijëra të rinj nga e gjithë Kosova kënduan rreth dy orë së bashku me anëtarët e grupit hitet e tyre më të mëdha. Publikut, si dhe të ftuarve nga Turqia i ka shërbyer edhe moti i mirë.

Koncerti është organizuar si pjesë e shënimit të 23 prillit, Ditës së turqve të Kosovës. Me këtë rast, ka qenë i pranishëm edhe zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Naci Koru, i cili gjatë ditës morri pjesë në hapjen e një ekspozite dhe promovimin e dy librave. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.