Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 26 Janar 2020

Veseli çmon përkrahjen e UNICEF-it për fëmijët

E Hënë 01 Qershor 2015 14:02

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, priti sot në takim drejtoreshën e UNICEF-it për Evropën qendrore dhe lindore, Marie Pierre Poirier, me të cilën bisedoi për për raportet e Kosovës me këtë mekanizëm shumë të rëndësishëm të OKB-së dhe zhvillimin e projekteve për fëmijët.

Kryeparlamentari Veseli falënderoi znj. Poirier për përkrahjen e vazhdueshme të UNICEF-it për fëmijët e Kosovës, duke e konsideruar këtë një kontribut të çmuar në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve në vendin tonë.

Znj. Poirier, nga ana e saj, siguroi kryetarin Veseli për vazhdimësinë e projekteve në të gjitha fushat që kanë të bëjnë me të drejtat, mirëqenien dhe edukimin e fëmijëve kosovarë.

Kryetari Veseli konfirmoi vullnetin dhe përkushtimin e tij e të Kuvendit të Kosovës për të qenë pjesë e pandashme e punës në realizimin e këtyre projekteve.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.