Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 26 Janar 2020

Veteranët në grevë nëse nuk publikohen listat

E Enjte 04 Qershor 2015 11:34

Nëse nuk publikohen listat përfundimtare deri më 15 qershor të këtij viti, veteranët kërcënojnë me greva dhe protesta.

Njëri nga themeluesit e UÇK-së, Nazmi Ajeti, ka thënë se pas datës 15 do të nisin protestat e veteranëve, mirëpo një pjesë e tyre do të hyjnë në grevë në një shatorr të improvizuar para Qeverisë.

“Nëse nuk fillohet me publikimin e listave përfundimtare deri me 15 qershor, do të hyjmë në grevë urie para Qeverisë me një tendë dhe me Xhevdet Qeriqin çdo ditë do të protestohet”, ka thënë Ajeti.

Ata që e kanë konfirmuar se do të hyjnë në grevë janë: Nazmi Ajeti, Safet Murati, Abedin Halimi ku do t’iu bashkëngjiten edhe veteranë të tjerë. /Indeksonline/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.