Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 13 Dhjetor 2019

Hetime në Ministrinë e Infrastrukturës!

E Enjte 30 Korrik 2015 10:21

Zyrtarët e Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës me iniciale: A.Zh dhe Sh.E, janë duke u hetuar për kurdisje të tenderëve në këtë Ministri, mëson Tribuna Channel.

Hetimet janë duke u zhvilluar edhe për punonjësin B.Sh, i afërt i ministrit Lutfi Zharku. Ky i fundit dyshohet se ka krijuar një grup në të gjitha rajonet e vendit për shitje të patentshoferëve.

Sipas burimeve të këtij televizioni, Policia e Kosovës tashmë ka përfunduar hetimet lidhur me këtë çështje dhe ka dorëzuar rastin për procedim të mëtutjeshëm.

Prokuroria e Shtetit nuk i është përgjigjur interesimit të gazetarëve për të ditur rreth hetimeve të bëra, sikur që edhe Policia e Kosovës nuk është përgjigjur për këtë çështje. /Tribuna Channel/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.