Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 13 Dhjetor 2019

Bajrami: Jo më universitete, vetëm kolegje

E Enjte 30 Korrik 2015 13:04

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës tha se të gjithë bartësit e arsimit të lart privat e kanë ndërruar emrin nga universitet në kolegj.

“Asnjë institucion i arsimit të lart privat nuk ka drejtë ta mbaj epitetin universitet. Ndryshimet konsistojnë në këtë: Ka dy muaj që është kryer inspektimi special sa i përket emërtimit të arsimit privat”, tha ministri.

“Asnjë prej tyre nuk e mbajnë thirrjen më universitet në billbordët,reklamat e tyre, ne duke vendos rend dhe rregull ua kemi bërë me dije se do ia revokojmë licencat. Deri tani kemi revokuar pesë licenca për ata bartës privat të arsimit të lartë që e kanë shpërdoruar emrat”, tha ndër të tjera, Bajrami.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.