Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 13 Dhjetor 2019

KEDS, KESCO dhe Policia me marrëveshje bashkëpunimi

E Premte 31 Korrik 2015 10:29

Sot KEDS dhe KESCO nënshkruan Marrëveshje Mirëkuptimi me Policinë e Kosovës.

Marrëveshja parasheh asistimin e policisë në aktivitetet e shkyçjes për rastet që paraqesin rrezikshmëri për KEDS dhe KESCO, si dhe publikun, duke respektuar procedurat, kompetencat dhe autorizimet që dalin nga ligjet e vendit njofton kumtesa.

Është e rëndësishme që të paguhen me kohë faturat e energjisë elektrike me qëllim që i gjithë sektori i energjisë në Kosovë të funksionojë.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.