Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

Arrin në 11 numri i të lënduarve në aksidentin 'Te Rrethi'

E Hënë 21 Shtator 2015 00:49

Ka shkuar në 11 numri i të lënduarve në aksidentin e ndodhur pak më parë “Te Rrethi” në Prishtinë.

Këtë e ka konfirmuar zyrtarja për informim në Policinë e Kosovës Flora Ahmeti.

Ajo ka thënë se verifikimi i fundit që ka marrë Policia nga Emergjenca rezulton me 11 të lënduar, e njëri prej tyre vazhdon të jetë në gjendje kritike.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.