Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

Në rritje numri i vrasjeve në rajonin e Prizrenit

E Hënë 21 Shtator 2015 10:51

Numri i vrasjeve në rajonin e Prizrenit ka shënuar rritje dhe se brenda këtij viti kanë ndodhur 8 vrasje, thotë zëdhënësi i Policisë Rajonale të Prizrenit, Hazir Berisha.

“Gjatë vitit 2014 në rajonin e Prizrenit kanë ndodhur 6 raste të vrasjes me 6 persona të vrarë, ndërsa gjatë këtij viti kanë ndodhur 6 raste me 8 persona të vrarë, ku në njërin prej rasteve qenë vrarë tre persona”, citon qik-u të ketë thënë Berisha.

Hekuran Morina është viktima e fundit i vrasjes.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.