Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 12 Dhjetor 2019

Ose 220 euro paga e veteranit, ose demonstrata

E Mërkurë 23 Shtator 2015 15:48

Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së kanë reaguar pas vendimit të sotëm të Qeverisë së Kosovës, e cila ka përcaktuar shumën e pensionit prej 130 euro deri 170 euro, për veteranët e luftës.

“Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së, nuk pajtohen kurrsesi me këtë ndarje në bazë të moshës, dhe do ta kundërshtojmë fuqishëm me demonstrata nëse kjo nuk korrigjohet shpejt nga ana e Qeverisë. Po ashtu kërkojmë të respektohet marrëveshja në mes neve dhe Qeverisë që pensionet për veteranët të merren në mënyrë retroaktive nga janari i vitit 2015 dhe me lartësinë 220 euro”, thuhet në reagimin e organizatave të dala nga lufta e UÇK-së.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.