Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 25 Prill 2018

UNDP Lanson Raportin Global Të Zhvillimit Njerëzor

E Mërkurë 02 Nëntor 2011 14:58

Indeksi i Zhvillimit Njerëzor i cili mbulon 187 vende të botës, vë Kosovën në vendin e 70-të.

Norvegjia, Australia dhe Holanda prijnë në listën e Raportit Global të Zhvillimit Njerëzor 2011 ndërsa Kongo, Nigeri dhe Burundi janë në fund të kësaj liste që përpilohet në bazë të Indeksit të Zhvillimit Njerëzor që matë të arriturat në shëndetësi, arsimim dhe të hyra. Me këtë rast, UNDP sot pasdite do të bëjë prezantimim e raportit të trendeve globale me theks të veçantë mbi pozitën e Kosovës sipas Indeksit të Zhvillimit Njerëzor.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.