Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 21 Shkurt 2020

Sot përfundon viti shkollor

E Premte 21 Qershor 2013 11:25

Në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës, sot përfundon viti shkollor (2011/2012).

Ministria e Arsimit dhe Shkencës bëri të ditur se procesi mësimor ka përfunduar për këtë vit dhe se të gjithë nxënësit e arsimit parauniversitar të Kosovës që nga sot do të jenë në pushim veror. Një mijë e 165 objekte shkollore do të qëndrojnë të mbyllura deri me 1 shtator, kur pritet të fillojë viti i ri shkollor 2012/2013.

Viti i sivjetshëm shkollor qe zgjatur, për të kompensuar ditët e humbura të mësimit si pasojë e ndërprerjes së punës në shkolla për shkak të motit të rëndë, që përfshiu vendin sidomos gjatë shkurtit. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.