Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 18 Shtator 2019

Anketë me maturantët

E Premte 27 Dhjetor 2013 10:26Forumi rinor i degës së KDTP-së në Prizren ka realizuar një anketë me maturantët e shkollave të mesme publike. Në këtë hulumtim janë shqyrtuar çështjet që kanë të bëjnë me njohuritë e maturantëve për bursat turke si dhe orientimin për studime në të ardhmen. Në anketë kanë marrë pjesë 160 maturantë dhe në bazë të përgjigjeve të tyre shihet se nuk kanë njohuri të mjaftueshme për bursat në Turqi. Për këtë arsye të rinjtë e degës së KDTP-së kanë vendosur që të organizojnë takime informuese me maturantët rreth këtyre çështjeve. Kjo praktikë pritet të bartet edhe në qendrat tjera me popullsi turke në Kosovë.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.

 

Shkruani e-mailin tuaj për tu abonuar në pakon e lajmeve të Kosovahaber'it