Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 18 Janar 2020

Kuçi: Gjykata Speciale tërësisht në duart e ndërkombëtarëve

30 Gusht 2015 13:33

Gjykata Speciale, zgjedhja e prokurorëve dhe gjyqtarëve, ngritja e aktakuzave, si dhe funksionalizimi i Dhomave të Specializuara dhe Prokurorit të Specializuar, është një proces i cili varet dhe është krejtësisht në duart e ndërkombëtarëve. Këtë e tha në intervistë për KosovaPress Ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi.

Ai në këtë intervistë ka folur edhe për reformat në sistemin e drejtësisë, që sipas tij janë të dukshme, për besimin që duhet të kenë qytetarët në këtë sistem, për keqardhjen që ndjen lidhur me ato që kanë ndodhur në Pallatin e Drejtësisë, por se nuk ka asnjë përgjegjësi lidhur me to dhe për atë se institucionet vendore tashmë janë të gatshme të marrin përfundimisht kompetencat nga EULEX-i.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.