Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 21 Shkurt 2020

Hyseni: S’ka rrezik serioz ndaj Kosovës

E Mërkurë 09 Shtator 2015 13:47

Hyseni tha se paralajmërimet e grupeve parlamentare dhe jashtëparlamentare nuk i konceptojnë si kërcënime ndaj sigurisë së vendit.

Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni tha se gjendja e sigurisë është e mirë, pa shenja të kërcënimit serioz, por sipas tij, organet e sigurisë janë në gjendje mobilizimi në mënyrë që të mund të reagojnë përballë çfarëdo rreziku eventual, të çfarëdo natyre.
Ai në emisionin Info Box të televizionit Dukagjini, tha se si institucione serioze, MPB-ja, Policia me të gjitha dikasteret bëjnë edhe veprime rutinë, që janë të natyrës së sigurisë për të qenë plotësisht në gjendje mobilizimi për çfarëdo rreziku eventual.

Hyseni tha se paralajmërimet e grupeve parlamentare dhe jashtëparlamentare nuk i konceptojnë si kërcënime ndaj sigurisë së vendit.

Ai tha se ka bashkëpunim me Agjencinë Kosovare të Inteligjencës dhe sipas tij, bashkëpunimi i të gjitha hallkave të sigurisë është faktor i pazëvendësueshëm nëse duam të kemi siguri në vend. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.