Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 21 Shkurt 2020

Kosova kërkon në Bruksel përkrahje për Agjencinë e Punësimit

E Mërkurë 09 Shtator 2015 17:02

Zëvendësministrja e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Rita Hajzeraj-Beqaj, po qëndron në Bruksel.

Sipas njoftimit nga kjo ministri, ajo këtu është takuar me Ruud Van Enk, i ngarkuar për çështjet e anëtarësimit në BE, i cili shoqërohej edhe nga këshilltari i tij, Luigj Barile, të cilët vazhdojnë ofrimin e mbështetjes duke favorizuar çështjet me të cilat sfidohet Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Në njoftimin për këtë vizitë theksohet se zëvendësministrja, Hajzeraj-Beqaj ka kërkuar nga mikpritësit përkrahje për themelimin dhe funksionalizimin e Agjencisë së Punësimit dhe kategorizimin e skemave pensionale. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.