Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 21 Shkurt 2020

Thaçi: Kosovarët nuk kanë asnjë arsye të emigrojnë

E Enjte 10 Shtator 2015 10:50

Zëvendëskryeminsitri dhe Ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se qytetarët e Kosovës nuk kanë asnjë arsye për të ikur jashtë vendit e për të kërkuar azil në Gjermani.

Në një intervistë për Handlesblatt, Thaçi ka dhënë arsyet pse nuk duhet lënë Kosovën, transmeton KTV.

“Kosova është shtet i sigurt, dhe këtu respektohen të drejtat e njeriut”, ka thënë Thaçi. Gjermania e ka futur Kosovën në listën e shteteve të sigurta bashkë me Shqipërinë dhe Malin e Zi. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.