Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 20 Maj 2019

Thaçi në Paris, për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

E Premte 18 Shtator 2015 14:38

Zëvendëskryeministri, njëherësh ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, ka vazhduar udhëtimin e tij për në Paris, vetëm disa ditë pasi ishte për vizitë zyrtare në Britani.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Thaçi, përmes një postimi në Facebook.

“Lobimi për anëtarësimin e Kosovës në UNESCO mbetet prioritet për diplomacinë kosovare”, ka shkruar Thaçi.

Takimi i Thaçit me zyrtarë të UNESCO-s në Paris po bëhet pak ditë para se kjo organizatë ta shqyrtojë kërkesën për pranimin e Kosovës. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.