Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 23 Shtator 2019

Ministri Hyseni, vizitë zyrtare në Gjermani

E Hënë 21 Shtator 2015 12:18

Ministri i Punëve të Brendshme,Skender Hyseni do të qëndrojë në një vizitë zyrtare në Mynhen të Gjermanisë, me ftesë të ministres për Çështje Evropiane dhe Marrëdhënie Rajonale të Bavarisë, Beate Merk.

Me këtë rast ministri Hyseni do të marrë pjesë në një takim që për temë boshte ka integrimet evropiane dhe migrimin.

Në këtë takim ministri Hyseni do të flas për gjendjen e përgjithshme në Kosovë, me theks të veçantë për gjendjen e sigurisë dhe për punët që po bëjnë institucionet e Kosovës në përfarimin e vendit me Bashkimin Evropian.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.