Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 26 Janar 2020

Kushtetuesja hedh poshtë kërkesën e opozitës për Specialen

E Hënë 21 Shtator 2015 19:24

Gjykata Kushtetuese e ka shpallur të papranueshme kërkesën e opozitës lidhur me procedurën e ndryshimeve kushtetuese për themelimin e Gjykatës Speciale.

Vendimi është dhënë sot dhe i njëjti është publikuar në faqen zyrtare të Gjykatës Kushtetuese,

Opozita kishte pretenduar se Qeveria përmes deputetëve kishte bërë ndryshimet kushtetuese në mënyrë jo të rregullt.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.