Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 26 Janar 2020

Grabovci: Kryesia vendos a do të vazhdojë seanca

E Marte 22 Shtator 2015 12:45

Shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci, thotë se kryesia është ajo e cila do të vendos se a do të vazhdojë seanca apo jo.

Ndërsa veprimin sotëm të opozitës e quajti jodemokratike dhe ftoi ata që të jenë më konstruktiv dhe të luajnë rolin që u takon opozitës.

Grabovci, po ashtu tha se edhe kryeministri Isa Mustafa do të kthehet për të raportuar në Kuvendin e Kosovës 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.