Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 26 Shkurt 2020

Seanca vazhdon sot në orën 14:00

E Marte 22 Shtator 2015 12:50

Seanca e ndërprerë pak më parë do të vazhdojë pasdite në orën 14:00.

Këtë e ka konfirmuar këshilltari i kryeparlamentarit Kadri Veseli, Blerim Latifi.

Seanca u ndërpre pas gjuajtjeve me ve nga ana e opozitës në drejtim të kryeministrit Isa Mustafa. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.