Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 07 Dhjetor 2019

Kuvendi, 15 minuta pauzë

E Marte 22 Shtator 2015 15:37

Opozita po e bllokon sërish seancën e Kuvendit të Kosovës. Ata janë ngritur në këmbë dhe janë zhvendosur të gjithë tek kryeparlamentari Kadri Veseli.

Ndërsa kryeparlamentari Veseli ka ftuar për dialog në zyrën e tij opozitën, pasi paralajmëroi 15 minuta pauzë.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.