Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 22 Janar 2022
THE BANKER RIVLERËSON BKT PËR TË SHTATËN HERË SI “BANKA MË E MIRË NË SHQIPËRI”E Marte 13 Dhjetor 2016 14:32Si vlerësim i performancës së jashtëzakonshme dhe lidershipit në tregun bankar, Banka Kombëtare Tregtare, fiton çmimin “Banka më e mirë në Shqipëri për 2016” nga një prej revistave më prestigjoze financiare, "The Banker", një publikim i Financial Times. më shumë
AKP lëshon mbi 700 mijë euro për disa punëtorëAgjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka bërë ekzekutimin e vendimit të Dhomës së...më shumë
Aeroporti “Adem Jashari” edhe me një çmim të riAeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” po vazhdon të shënoj suksese...më shumë
Banka Botërore: Rritja ekonomike e Kosovës nuk e zhduk varfërinëBanka Botërore, zyra e saj në Kosovë, sot ka prezantuar raportin për gjashtëmujorin e parë...më shumë
Kosovarët, 217 milionë euro për ilaçeHeqja e kësaj takës doganore prej 10 për qind për ilaçet e importuara nga vendet e Bashkimit...më shumë
Afaristët prizrenas, në Panairin e Këpucëve, në IzmirShoqata e afaristëve dhe zejtarëve "Esnaf" nga Prizreni në kuadër të bashkëpunimit të...më shumë
Çështja e rrushit me Shqipërinë u zgjidhTelashet për eksportin e rrushit mes Kosovës dhe Shqipërisë kanë marr fund. Shteti shqiptar ka...më shumë
Mbi 1000 biznese të shuara në mënyrë vullnetareNë tregun e Kosovës nga muaji janar e deri më tash janë shuar në mënyrë vullnetare 1...më shumë
Zbritja e TVSH-së nuk ka ulur çmimin e bukësZbritja e TVSH-së në 8% nga 16% sa ka qenë më herët për bukë, nuk ka ndikuar fare...më shumë
Rekordi i bankave, 53 milionë euro fitimSivjet për shtatë muaj bankat komerciale kanë fituar aq sa në të kaluarën nuk arrinin...më shumë
ASK: Kapacitetet hoteliere në Kosovë shfrytëzohen 15.7 për qindAgjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar Statistikat e Hotelerisë në Kosovë...më shumë
Shqipëria bllokon eksportin e rrushit të KosovësShqipëria sërish ka vënë barriera për vreshtarët. Nuk po lejon rrushin e Kosovës...më shumë
Serbisë i lejohet t’i furnizojë gjithë kosovarët me energjiSecilit kosovar do t’i krijohet mundësia të lidhë kontratë me operatorin shtetëror të...më shumë