Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020
KEK dhe KESH zotohen për bashkëpunimE Marte 02 Mars 2010 11:41Korporata Elektro Energjetike e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, janë zotuar për bashkëpunim të ndërsjellë, për angazhimin e përbashkët të të dyja korporatave në tejkalimin e vështirësive dhe mirëmbajtjen e bashkëpunimit.më shumë
TAV merr Aeroportin e Shkupit dhe OhritMe marrëveshjen për koncesion, TAV është obliguar në investim prej 200 milionë eurosh...më shumë
Kompanitë gjermane të interesuara për investime në Kosovë Mbi 100 përfaqësues të kompanive nga Bavaria kanë marrë pjesë në Konferencën...më shumë

Kategoritë