Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 11 Prill 2021
Serbia kërkon kompensim për shitjet e kompanive shtetërore në KosovëE Premte 09 Gusht 2013 13:56Serbia vazhdon të kërkojë kompensim për shitjet e bizneseve shtetërore serbe në Kosovë. më shumë
TEB “Banka më e mirë në Kosovë” TEB Banka është vlerësuar si "Banka më e mirë në Kosovë" nga revista e shquar...më shumë
Kosova siguron 80% të nevojave me bukëFushata e korrje-shirjeve, e cila ka përfunduar gati në të gjitha komunat e Kosovës, sjell rezultate...më shumë
MTI-ja akuzohet për monopol në kontrollin e naftësSaybolt Pan Adriatika për më shumë se një vit është e vetmja Trupë Inspektuese e...më shumë
Marrëveshja kufitare shton të ardhurat për KosovënSi një rezultat i marrëveshjes të ndërmjetësuar nga BE për Administrimin e Integruar...më shumë
Oda Ekonomike e Kosovës dhe e Serbisë me marrëveshje bashkëpunimiNën kujdesin e Eurochambres, Oda Ekonomike e Kosovës dhe ajo e Serbisë, në Bruksel, nënshkruan...më shumë
Të rinjtë ikin se s’duan të punojnë në KosovëLargimi i të rinjve në shtetet evropiane po bëhet jo nga papunësia, por nga mosdëshira për...më shumë
Kosova fiton kodin e saj SWIFTShoqata për Telekomunikim Financiar Ndërbankar Mbarëbotëror (SWIFT) ka caktuar një kod të...më shumë
Euromoney: TEB “Banka më e mirë në Kosovë”TEB Banka është vlerësuar si "Banka më e mirë në Kosovë" nga revista e shquar...më shumë
FMN lëshon edhe 4.9 milionë euro për KosovënBordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) përfundoi sot rishikimin e katërt të...më shumë
Autostrada bën gati pikëlidhjet për taksat e ardhshmeKatër do të jenë kyçjet në Autostradë në afërsi të kryeqytetit: Shkabaj,...më shumë
Gjatë këtij viti do të realizohet regjistrimi bujqësorGjatë këtij viti do të realizohet regjistrimi bujqësor në Kosovë, regjistrim ky i cili nuk...më shumë
Tre milionë euro tender me një punëtorMe vetëm një punëtor të regjistruar, kompania Laguna Sh.p.k. ka fituar tenderin mbi tre milion euro...më shumë