Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 24 Qershor 2021
Izmir – Përfundoi Samiti i 15-të Ekonomik i EvroazisëE Premte 13 Prill 2012 14:13Sesioni i mbylljes së Samitit të 15-të Ekonomik Evroazia që filloi në Stamboll, u mbajt në qytetin bregdetar të Izmirit.më shumë
Promovohet forumi i grave të EsnafitForumi i grave të shoqatës së afaristëve dhe zejtarëve Esnaf, gjashtë muaj pas themelimit...më shumë
Projekti i qeramikës të nis sa më shpejtë Koordinatori i TIKA-së për Kosovën, Adem Urfa, gjatë vizitën në shoqatën e...më shumë
Strategjia e bankësBanka Botërore do t’ia ofrojë Kosovës 135 milionë dollarë gjatë katër viteve...më shumë
Pulat taze nga Sllovenia në Kosovë më lirë se çmimi realMinistria e Tregtisë dhe e Industrisë tash e dy muaj është duke përdorur çmimin referent...më shumë
OJQ-t banka të paguajn tatimeMinistri i Financave Bedri Hamza , kryetarja e Komisionit për Buxhet dhe Financa, Safete Handergjonaj kërkuan...më shumë
Delegacioni nga Kosova në Bullgari Delegacioni i shoqatave të zejtarëve "Esnaf" dhe "Zejtari" në organizim të MTI-së po...më shumë
Bordi i Trustit përfundon mandatiAnëtarëve të Bordit Udhëheqës të Trustit u ka përfunduar mandati. Anëtarët...më shumë
Vetëm 25 % e zyrtarëve e kanë deklaruar pasurinëZyrtarët e lartë të institucioneve shtetërore po hezitojnë ta bëjnë publike...më shumë
Çmimet e importit u rritën për 6.9 për qindAgjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) gjegjësisht Departamenti i Statistikave Ekonomike dhe Llogarive...më shumë
Zbogar në darkë me biznesmenët pejanëPërfaqësuesi special i BE-së në Kosovë, diplomati slloven Samuel Zbogar, gjatë...më shumë
Komisioni Evropian mbështet projektet në energjiKomisionari për Energji i Komisionit Evropian Gunther Oettinger ka mirëpritur angazhimin dhe pjesëmarrjen...më shumë
Hamza e pranon se Kosova do të preket nga krizaPër herë të parë, ministri i Financave, Bedri Hamza, pranon se kriza globale do ta prek edhe...më shumë