Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 22 Shtator 2020

Kosova synon anëtarësimin në Bankën e Këshillit të Evropës

E Premte 25 Janar 2013 11:02

Qeveria e Kosovës nuk do të paraqesë kërkesë për anëtarësim në Këshillin e Evropës pa u siguruar se një kërkesë të tillë do ta mbështesin shumica e deputetëve të Asamblesë Parlamentare të kësaj organizate.

“Republika e Kosovës është fakt që i ka votat për anëtarësim në KE, mirëpo nuk i kemi edhe votat e deputetëve të Asamblesë Parlamentare të KE-së. Kjo për faktin se disa deputetë të Asamblesë së KE-së jodomosdoshmërisht e mbështesin anëtarësimin e Kosovës në KE, edhe pse vendet e tyre e njohin shtetin e Kosovës”, ka thënë Hoxhaj.

Ai ka paralajmëruar se Kosova, këtë vit, së paku do të paraqesë kërkesë për anëtarësim në Bankën e Këshillit të Evropës./koha/ 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.