Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Për autostradën Nish-Prishtinë, Serbia paguan 350 milionë euro

E Premte 14 Gusht 2015 10:43

Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuçiq, po e pret me optimizëm samitin e Ballkanit Perëndimor 6, që është iniciativë e kancelares gjermane Angela Merkel. Samiti mbahet në Vjenë më 27 gusht.

“Ne jemi të gatshëm të paguajmë 350 milionë euro për ndërtimin autostradës Nish-Prishtinë për pjesën tonë, e cila kushton 600-650 milionë euro, prandaj do të kërkojmë të na i japin rreth 300 milionë euro”, ka thënë Vuçiq.

Sipas tij, ky takim do të jetë shumë i rëndësishëm, sepse stabiliteti ekonomik është i rëndësishëm për të ardhmen e ekonomisë dhe standardin e jetesës.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.