Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

Hamza: Reciprocitet Serbisë

E Hënë 07 Shtator 2015 15:22

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Bedri Hamza, ka thënë se Kosova duhet të marrë masa reciprociteti ndaj Serbisë sa u përket policave të sigurimit.

“Si në sferat tjera, ashtu edhe në ekonomi, trajtimi i ndërsjellët përfaqëson më së miri pozicionet reciproke të një marrëveshjeje”, tha ai në një intervistë për gazetën “Zëri”.

Hamza tregon se kanë takuar edhe misionin FMN-së në Kosovës me këtë raste kanë njoftuar atë për situatën financiare në vend.

“Një ekip nga Misioni i FMN-së gjatë këtyre ditëve kanë qëndruar për vizitë në Kosovë, me ç’rast në kuadër të kësaj vizite ata qëndruan dhe zhvilluan një sërë takimesh edhe në BQK. Më këtë rast u diskutuan edhe kriteret që dalin nga marrëveshja e programit ‘stand by’ të FMN-së me Kosovën. Po ashtu, delegacioni i FMN-së është informuar për së afërmi me zhvillimet në sektorin financiar në Kosovë”, ka thënë Guvernatori Bedri Hamza. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.