Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 22 Janar 2022

Aeroporti “Adem Jashari” edhe me një çmim të ri

E Marte 29 Shtator 2015 12:21

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” po vazhdon të shënoj suksese në nivele ndërkombëtare. Krahas rritjes së vazhdueshme të numrit të udhëtarëve përgjatë gjithë vitit, ka fituar edhe një çmim, duke ngritur numrin e çmimeve të fituara për këtë vit në gjashtë.

Mbrëmë, në gala mbrëmjen e organizuar në qytetin e Johannesburg-ut në Afrikën Jugore Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, i është ndarë çmimi Corporate Responsibility- Inhouse (Çmimi për Përgjegjësi Korporative) nga “IPRA Golden World Awards for Excellence”. Eshtë njëri ndër çmimet më prestigjioze në botë.

“IPRA Golden World Awards for Excellence” me eksperiencë 60 vjeqare e njohur nga Kombet e Bashkuara (United Nations), bën çdo vit nominimin pastaj përzgjedhjen e kompanive të nominuara për programet e kategorive të ndryshme dhe pas shqyrtimit nga juria profesionale përcaktohet fituesi duke u bazuar në objektivat, strategjitë dhe rezultatet e demonstruara nga kompanitë pjesëmarrëse. Përmes rrjetit të saj IPRA përfaqëson 8000 profesionistë komunikimi në tërë botën. Ky çmim u jepet kompanive që me projektet e tyre ndikojnë pozitivisht në mirëqenien dhe zhvillimin e shoqërisë

Në këtë konkurencë, çmime kanë fituar edhe kompanitë e mirënjohura botërore nga shtetet si Amerika, Gjermania, Spanja, Emiratet e Bashkuara Arabe, Brazili, Turqia, Anglia, Zelanda e Re, Argjentina, Japonia, Afrika e Jugut, Suedia, Kina, Bermuda, Polonia, Australia, Rusia etj. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.