Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 01 Mars 2021
Ekspozita e Kosovës në KeciorenE Marte 13 Nëntor 2012 15:52Në organizim të komunës së Keciorenit të Turqisë është hapur ekspozita tematike e titulluar “Shkatërrimi i trashëgimisë kulturore në Kosovë 1998-1999”. Hapja e ekspozitës është mundësuar në saje të bashkëpunimit të Ambasadës së Kosovës në Ankara, komunës së Keciorenit dhe Institutit për Hulumtimin e Krimeve të Luftës (IHKL), i cili funksionon në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë së Kosovës. më shumë
Kurs për artizanalet tradicionale Qendra Kulturore Turke Yunus Emre dhe Halk Banka planifikojnë fillimin e një kursi për artizanalet...më shumë
Për serbët Sulejmani më i njohur se MiloshiSerbët dinë më shumë rreth Sulejmanit të Mrekullueshëm apo për Princin Milosh...më shumë
Panel për Turqit e Ballkanit dhe AtaturkunNë kuadër të shënimit të Javës Përkujtimore të Ataturkut në Prizren të...më shumë
Sa të jenë turqit në Kosovë, Ataturku do të përkujtohet Java Përkujtimore e Ataturkut pas shumë aktivitetesh është përmbyllur me një ceremoni...më shumë
U promovua përmbledhja me poezi "Poetja e panjohur"Në ambientet e shoqatës "Dogru Yol" u promovua përmbledhja me poezi "Poetja e panjohur", e autores...më shumë
Në Kosovë nis takimi i Poezisë dhe KulturësNë organizim të shoqatës së shkrimtarëve turq të Kosovës, shoqatës kulturore e...më shumë
Gara emocionale e të rinjve në kuadër të Javës së AtaturkutNë kuadër të Javës Përkujtimore të Ataturkut, shoqata Filizler ka organizuar garën e...më shumë
Nis java evropiane e filmitAmbasada e Francës dhe Aleanca Franceze - në partneritet me ambasadat e Turqisë, Gjermanisë,...më shumë
Poetja e panjohur Canan Ozer e lindur më 1995 ka nisur të shkruaj poezi që në moshën tetë vjeëare....më shumë
Çezma dyshekullore në kryeqytet “konservohet” me rërëIshte cilësuar si gjetje interesante, që mund të kthehet në simbol të rrëfimit për...më shumë
Nis Java përkujtimore e AtaturkutJava përkujtimore e Ataturkut e organizuar nga shoqata Filizler e Prizrenit ka startuar sonte, me një ceremoni...më shumë
Java përkujtimore e Ataturkut nis sonteJava përkujtimore e Ataturkut e organizuar nga shoqata Filizler e Prizrenit nis sonte. Këto aktivitete do...më shumë