Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 26 Janar 2021
Mbahen aktivitet për nder të shkrimtarit Mehmet Akif Ersoj E Mërkurë 10 Mars 2010 14:57Mes datave 12-14 mars 2010 do të realizohen aktivitete dhe panele me temën “Poeti i civilizimit tonë, Mehmet Akif Ersoj”.më shumë
“Kosova dhe komuniteti hebraik” Në Prizren sot u mbajt konferenca ndërkombëtare me temën “Kosova dhe komuniteti hebraik”,...më shumë
Shënimi i Ditës së Grave në shoqatën GerçekMe rastin e shënimit të festës ndërkombëtare të gruas, 8 marsit, shoqata "Gerçek"...më shumë
Sejdiu: Roli i femrës i pandashëm me zhvillimin e një shoqëriePër nder të 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Presidenti Sejdiu mori pjesë...më shumë
Dita e Grave shënohet në shoqatën GerçekMe rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas - 8 Marsi - shoqata kulturore e sportive "Gerçek"...më shumë
Shtëpia e Shuaip Pashës do të restaurohet Për restaurimin e shtëpisë së Shuaip Pashës që është djegur në vitin 2000...më shumë
DKRS shpall Konkurset për "Zambakun..." dhe "Fluturat"Komuna e Prizrenit respektivisht DKRS-ja ka shpallur konkurset për organizimin e festivalit të...më shumë

Kategoritë