Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

Çmimi i revistës Türkçem për vitin 2010 i takon Fahri Kaya’s

E Hënë 03 Maj 2010 21:40Çmimi i revistës Türkçem për vitin 2010 i është ndarë Fahri Kaya’s, i cili jeton dhe vepron në Shkup, është bërë e ditur përmes një komunikate për shtyp të lëshuar nga revista Turkcem. Komisioni përzgjedhës i përbërë nga prof. Dr. Nimetullah Hafız, İskender Muzbeg, Mehmet Bütüç, Ferhat Aşıkferki, Taner Güçlütürk dhe Zeynel Beksaç ka vendosur që këtë Çmim t'ia akordoj Fahri Kaya’s, i cili është poet i njohur, shkrimtar, përkthyes dhe burrështetas. Ndarja e këtij çmimi në 80 vjetorin e lindjes së tij, është një element tjetër që i shton rëndësi kësaj ngjarjeje.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.