Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 07 Korrik 2020

Poetja e panjohur

E Mërkurë 07 Nëntor 2012 14:24

Canan Ozer e lindur më 1995 ka nisur të shkruaj poezi që në moshën tetë vjeëare. Vjershën e parë ia ka kushtuar nënës së saj, ndërkohë që talentin e shkrimit të poezive e vazhdon edhe sot e kësaj dite.

Madje përmbledhja e saj me poezi e titulluar "Poetja e panjohur" do të përurohet këtë të premte, në hapësirat e Shoqatës Kulturore Artistike "Dogru Yol". Vjershat e shkruara që prej tre vitesh familja e saj i ka grumbulluar dhe e kanë përpiluar një libër me mbi 100 poezi.

Canan Ozer, e cila vijon mësimet në gjimanzin Gjon Buzuku, deri më tani ka prezantuar Kosovën në disa takime të poetëve të rinj. Të njëjtën gjë do të bëj edhe në të ardhmen. 

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.